Welkom
bij Maison Stout


Maison Stout is een herenhuis uit 1935 met 5 luxe kamers en een hotelbar en suite. Het pand is centraal gelegen tussen Hasselt en Genk nabij Bokrijk. Het circuit van Zolder is op 14 km afstand en de Ethias Arena op 5 km.


Alle kamers zijn uiteraard voorzien van verzorgingsprodukten, badjas en slippers, haardroger, tv en gratis wifi. Ontbijten kan op aanvraag.
Het is heerlijk ontspannen in de kleine maar intieme bar met haard. Deze is dagelijks geopend behalve op woensdag Hasselt is een prachtige stad waar je fijn kunt shoppen, het is de stad van de smaak met een grote verscheidenheid aan restaurants. Er worden het hele jaar door verschillende evenementen georganiseerd en voor wie van rust houdt kan terecht in de verschillende natuurdomeinen die Hasselt en omgeving rijk is om te wandelen of fietsen.

Boek hier

Impressies


Luxe kamers

Alle kamers zijn voorzien van verzorgingsproducten van Rituals, badjassen, slippers en een haardroger

Activiteiten

In de omgeving is er voor elk wat wils te doen en te beleven. Voor wie rust wil kan fietsen en wandelen, het domein bokrijk is vlak bij. Hasselt wordt ook wel stad van de smaak genoemd en dat is niet voor niets! Ook het circuit van Zolder, de Ethias Arena en diverse evenementen in de buurt zorgen ervoor dat er altijd iets te doen is. Pukkelpop is op loopafstand.

Gratis Wifi

Er is gratis wifi voor elke gast

Makkelijk bereikbaar

Maison Stout is gelegen langs de ring van Hasselt. Midden in Limburg en op een uur van Antwerpen of Brussel , een half uur van Maastricht en Luik.

parking

Parkeren kan op het terrein zelf of in de Kiewitstraat. Via deze 'achteringang' kunt u ons pand ook makkelijk bereiken.