Onze Kamers

Dutch Masters

Het thema van deze kamer is een veelkleurig bloemenbehang
naar de Hollandse meesters. Het bed heeft comfortabele afmetingen van
1,80m bij 2,00m en is gedekt met een dons dekbed. De badkamer is voorzien
van een ruime douche, lavabo en toilet. Uiteraard zijn er badslippers,
badjassen, verzorgingsprodukten van Atelier Rebul. Deze kamer beschikt tevens
over wifi en smart tv. Alle kamers beschikken over een koelkastje, waterkoker en Nespresso apparaat.

Classic

Deze klassieke kamer heeft een antiek hoofdeinde met een boxspringbed in de maat 1,80m bij 2,00m. Het is opgemaakt met een comfortabel donzen dekbed. Wanneer de zon op de antieke luster schijnt of deze ‘s avonds brandt geeft deze kristallen luster de kamer een sprookjesachtig effect. De badkamer, voorzien van douche, lavabo en toilet beschikt tevens over badjassen, badslippers en verzorgingsproducten. Tevens is er gratis wifi en een smart tv. Alle kamers beschikken over een koelkastje, waterkoker en Nespresso apparaat.

Crocodile

Een neutraal kleurenpalet maar toch niet saai met zijn krokodil print behang. Het bed in de maat 1,80m bij 2,00m is comfortabel opgemaakt met een donzen dekbed. De badkamer met douche, lavabo en toilet is voorzien van verzorgingsproducten, badjassen en badslippers. De kamer is verder uitgerust met wifi en smart tv. Alle kamers beschikken over een koelkastje, waterkoker en Nespresso apparaat.

Harlequin

Heel gewaagd maar niet overdreven is het kleurenpalet van de harlequin. Het behang in een ruitvorm in oker, bruin en blauw in combinatie met een bronstint op de muren geeft het geheel een warme uitstraling. Ook in deze kamer een bed in de maat 1,80m bij 2,00m voorzien van een donzen dekbed. De badkamer met douche en toilet is ook hier voorzien van badslippers, badjassen en verzorgingsprodukten. Gratis wifi en smart tv behoren tot de standaard uitrusting van de kamers. Alle kamers beschikken tevens over een koelkastje, waterkoker en Nespresso apparaat.

Veuve Orange

Deze kamer is geschilderd in prachtige Flamant tinten aangevuld met accenten in warm oranje. Deze kamer beschikt als enige over een vrijstaand tweepersoons bad voor het raam. De bedmaat is ook hier 1,80m bij 2,00m voor een comfortabele nachtrust. Tevens is er een lavabo en toilet aanwezig met badslippers, badjassen en verzorgingsproducten van Atelier Rebul. Alle kamers beschikken over een koelkastje, waterkoker en Nespresso apparaat. Uiteraard is er een smart tv en gratis wifi.

Boek nu je kamer bij Maison Stout !

De kamers in Maison Stout zijn allen voorzien van een bed van 1,80m bij 2,00m. Alle bedden zijn opgemaakt met  een donzen dekbed en twee zachte en twee hardere kussens. De kamers  hebben allen verduisterende gordijnen en zijn uitgerust met gratis wifi en smart tv.

Alle kamers zijn voorzien van verzorgingsproducten van Atelier Rebul, badjassen, slippers, een haardroger, koffie en thee faciliteiten, een koelkastje en verschillende extra’s.

Op alle kamers is een smart tv, twee stoelen en een schrijftafel voorzien. De gasten kunnen van verschillende diensten van het hotel gebruik maken zoals, was-, schoenpoets-, stoom- en strijkservice. Er is een mogelijkheid tot printen of kopiëren op verzoek

De kamers zijn helaas niet toegankelijk voor minder valide mensen.

Maison Stout is ook niet geschikt voor kinderen.

Huisdieren zijn in principe wel toegelaten; we gaan ervan uit dat deze welopgevoed zijn. Houdt u er rekening mee dat Maison Stout rookvrij is.

Uitgebreider ontbijten kan op aanvraag en naar persoonlijke voorkeur. Bij de overnachtingsprijs zijn wel inbegrepen het standaard ontbijt.

Op de kamers zijn een waterkoker en een Nespresso apparaat aanwezig. Verschillende soorten thee en koffiecups zijn vrij verkrijgbaar in de receptie beneden. Voor de koffiecups maken we gebruik van de cups van de Koffiejongens; dit is een duurzaam Nederlands initiatief met 100% bio afbreekbare cups en goede koffie in espresso, lungo, ristretto en deca.

Heeft u wensen, vragen of opmerkingen dan kunt u ons altijd bereiken via mail of telefonisch.